Monthly Archives december 2015

Merry Rock-Mas from Wacken Open Air

Dear Metalheads,

today is Christmas eve, we have reached the end of the W:O:A X-Mas Calendar with lots of band announcements and the 26th year of Wacken Open Air is slowly but steady reaching its end.

All bands which were announced during the Calendar can be found at Bands / Billing

Until January 5th, 2016 you can still participate into the raffle for the big main prizes. Everything about that can be found HERE

We hope that all of you will get a lot of presents and we wish you and your families a Merry Christmas!

Yours
W:O:A team

Read More

BASTILLE, MELISSA HORN, JAMIE LAWSON OCH SAM FELDT TILL BRÅVALLA

Bastille, Melissa Horn, Jamie Lawson och Sam Feldt – varmt välkomna till Bråvalla 2016!

Med singlar som ”Pompeii”, ”Of The Night” och ”Things We Lost In The Fire” var Bastille en av 2013-års absolut största debutanter och de har sålt smått otroliga två miljoner exemplar av debutalbumet ”Bad Blood”. Deras spelning på Bråvalla året efter var en av det årets allra gladaste, hoppigaste och mest dansanta, och när de nu gör återbesök är det definitivt en favorit i repris vi talar om.

Melissa Horn fick en gitarr vid 15 års ålder och det dröjde inte länge innan hon skrev sin första låt, och idag, lite drygt tio år senare, är hon tveklöst en av svensk musiks mest älskade singer/songwriters...

Read More

ZARA LARSSON, BIFFY CLYRO, BRING ME THE HORIZON OCH A$AP FERG KOMMER TILL BRÅVALLA!

Nu är biljetterna släppta till nästa års Bråvalla Festival och idag är vi exalterade över att kunna offentliggöra ytterligare guldkorn till sommarens bästa grej. 

Vi älskar Zara Larsson, och vi är otroligt glada att kunna berätta att hon återvänder till Bråvalla för andra året i rad. Att en person som inte ens hunnit fylla 18 är en så viktig opinionsbildare är minst sagt ovanligt, men kanske är det inte så mycket som är vanligt med Zara – redan som 15-åring lade hon världen för sina fötter när hon släppte den virala succén ”Uncover” och efter det har hon matat ut hitlåt efter hitlåt. Med 2015s största sommarhit ”Lush Life” fortfarande ringandes i öronen välkomnar vi Zara tillbaka till Bråvalla!.

I en era där rock sällan tar plats på några hitl...

Read More